Rodzinna ekipa z pomocą gościa - Grzegorza Zawieruchy - zwycięzcy 8 edycji programu MasterChef Polska, przygotowała przepyszną przystawkę w postaci kremu z cebuli podanego bardzo oryginalnie w cebulach.
Daniem głównym była polędwica wieprzowa z pure z białej cebuli i pomarańczy z marynowanym prawdziwkiem, a na deser beza Pavlova z musem z mango. Kucharze zadbali o każdy szczegół prezentowanych dań, a także o dobrą atmosferę podczas kolacji. Rozmawiali z zaproszonymi gośćmi na temat ich odczuć po zjedzeniu każdego dania.
Miłym akcentem była także możliwość zrobienia sobie zdjęcia z ekipą oraz uzyskanie autografu od popularnych już w całym kraju Mariusza i Grzegorza.
Mariusz pozwolił nam zajrzeć za kulisy, czyli do kuchni. Oj, było gorąco, ale efekty wspaniałe i mamy nadzieję, że już za kilka dni każdy będzie mógł skosztować tych pyszności.
W imieniu szefa Mariusza Komendy zapraszamy serdecznie. Zachęcamy też do obejrzenia naszej fotorelacji.