Budowa placu zabaw i zagospodarowanie skweru w Gałowie

środa, 21 listopad 2018 16:24 Dział: Miękinia
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Zakończyła się realizacja projektu „Odnowa miejsca rekreacji w Gałowie – budowa placu zabaw i zagospodarowanie skweru” współfinansowanego z Budżetu Województwa Dolnośląskiego w ramach inicjatywy Odnowa Dolnośląskiej Wsi.

Istniejący plac zabaw został doposażony w nowe atestowane urządzenia, w tym m.in. trampolinę ziemną, huśtawki, street work-out, dzięki czemu z odnowionego obiektu mogą korzystać dzieci i dorośli. Dodatkowo plac zabaw wzbogacił się o kilka nowych drzew.

Sejmik Województwa Dolnośląskiego na wsparcie odnowy miejsca rekreacji w Gałowie przeznaczył kwotę 25 000 zł. Obecnie trwa rozliczanie projektu.

(gm) fot. ug

Komentarze (0)

Nie ma tu jeszcze żadnych komentarzy

Skomentuj

  1. Komentujesz jako gość.
0 Znaków
Załączniki (0 / 3)
Udostępnij swoją lokalizację