Ich niewątpliwą zaletą jest receptura, ale też proces przygotowywania na miejscu - od ciasta po polewę, co Klient może zobaczyć podczas oczekiwania na zamówienie.
Zajrzeliśmy tam rano tuż po otwarciu i pomimo deszczowej pogody pierwsi Klienci cierpliwie czekali w kolejce. Unoszący się w pobliżu zapach z pewnością do tego zachęcał.
W dniu otwarcia królują dwa rodzaje pączków: - W witrynce lądują ciepłe, tradycyjne pączki wysmażane na smalcu z powidłami i raffaello. Chodźcie szybciutko, u nas jest jak u babci lub ulubionej cioci. Jesteśmy do 18.00 lub do ostatniego pączka - zachęca dziś średzka Pączkownia, która wkrótce będzie oferowała wiele przeróżnych smaków, których grafik przygotowywany jest co tydzień.
Odwiedzajcie, sprawdzajcie oferty, wybierajcie, kupujcie i smakujcie!
Godziny otwarcia:
poniedziałek - niedziela 8.00-18.00 lub do ostatniego pączka
Artykuł sponsorowany
Pączkownia Smak Sprzed Lat to marka, oparta na rodzinnej tradycji i własnej, sprawdzonej recepturze przygotowywania pączków. Przez wiele lat z powodzeniem funkcjonuje w Polsce, a szczególnie w regionie Wielkopolski, skąd wywodzi się to niezwykle udane przedsiębiorstwo. Mieszkańcy miejscowości takich jak Śrem, Oborniki, Szamotuły, Gniezno, Koło, Rawicz, Jarocin, Środa Wielkopolska, Ostrów Wielkopolski, Poznań, Krotoszyn, Kościan i Książ Wielkopolski oddali swoje serca ciepłym, przyrządzanym według domowej receptury pączkom. Dowodem na to są długie kolejki oraz lojalni klienci, którzy pozostają wierni marce. Więcej informacji znajdziecie w poprzednim artykule opublikowanym na naszym portalu: https://www.roland-gazeta.pl/sponsorowane/nowa-paczkarnia-w-srodzie-slaskiej-kusi-smakami-z-dziecinstwa